Product in de kijker: STIHL MSA 220 C-B en STIHL AP 300 S accu

De nieuwe MSA 220 C-B is de krachtigste accukettingzaag in het assortiment van STIHL. Dankzij de hoge kettingsnelheid is steeds een groot zaagvermogen gegarandeerd, ongeacht de laadtoestand van de accu. Daarmee is deze machine het ideale gereedschap voor professionele gebruikers bij gemeenten en in de tuinbouw.


De Agribex CG Concept Stihl accutkettinzaag groenvoorzieningenSTIHL MSA 220 C-B start met een druk op de knop, versnelt al gauw en heeft een permanent hoog zaagvermogen, ongeacht de laadtoestand van de accu. Daarvoor is de elektronisch aangestuurde, borstelloze elektrische motor verantwoordelijk. De robuuste MSA 220 C-B is bestand tegen regen en vocht en is ook geschikt voor zaagwerk in afgesloten ruimtes.

De MSA 220 C-B is standaard uitgerust met een zaagketting met volle beiteltanden: de exclusieve STIHL 3/8″ Picco Super 3. Dat vertaalt zich in tot 30 % meer insnijdingen per acculading, in vergelijking met een overeenkomstige ketting met halve beiteltanden. Bovendien vereenvoudigt de bredere zaagsnede het werk met de velwig.

De uitstekende en bedrukte vellijst maakt het mogelijk om de velrichting precies te bepalen en nauwkeurig te werken bij het vellen van kleine bomen. Dankzij het compacte design en de softgrip ligt de machine aangenaam en vast in de hand. Andere praktische details zijn de kettingsnelspanner, waarmee de ketting zonder gereedschap kan aangespannen worden, en de gedeeltelijk transparante olietank, zodat de gebruiker steeds kan zien hoe vol de tank is.

 

Nieuwe STIHL AP 300 S accu

De nieuwe STIHL AP 300 S accu beschikt over 25 % extra energie in vergelijking met de AP 300 zodat een opgeladen machine tot 45 minuten lang gebruikt kan worden. Ze is compatibel met alle machines van dit modulaire accusysteem van STIHL.

Meer info? www.stihl.be