Oproep Projecten Architectuurboek Vlaanderen

In 2018 publiceert het Vlaams Architectuurinstituut de nieuwste editie van het tweejaarlijkse Architectuurboek Vlaanderen. Het brengt de architectuurproductie in Vlaanderen en Brussel onder de aandacht.

Voor het Architectuurboek Vlaanderen N°13 worden architecten, stedenbouwkundige ontwerpers, landschapsarchitecten, opdrachtgevers en anderen uitgenodigd om projecten van bijzondere architecturale kwaliteit in te zenden.


In de dertiende editie wordt bijzondere nadruk gelegd op projecten die verschillende functies verbinden, die intelligent hergebruik thematiseren, en die architecturale concepten ontwikkelen om de verdichting en de verharding in Vlaanderen te benaderen.
Het Architectuurboek Vlaanderen biedt plaats aan projecten uit Vlaanderen en Brussel en buitenlandse verwezenlijkingen van architecten uit Vlaanderen en Brussel. Maar ook niet-gebouwde projecten, artistieke werken en scenografieën komen in aanmerking.

Vanaf donderdag 26 januari 2017 kan u uw projecten voor het Architectuurboek opladen via de website van het Vlaams Architectuurinstituut.

Inzendingen moeten uiterlijk donderdag 9 februari 2017 opgeladen worden. Voor meer informatie kan u steeds terecht bij [email protected] en [email protected]  of telefonisch via +32 3 242 89 70.