Oproep Congres Publieke Ruimte

Het vierde Congres Publieke Ruimte vindt plaats op donderdag 30 maart 2017 in congrescentrum Lamot, Mechelen. U kunt zelf voorstellen indienen om het programma van het Congres Publieke Ruimte 2017 mee vorm te geven.

 


In het verlengde van tien jaar projectoproep Publieke Ruimte, blikt het Congres Publieke Ruimte vooruit naar de toekomst. Welke uitdagingen staan ons de komende decennia te wachten en welke rol speelt de inrichting van publieke ruimten om hier antwoorden op te bieden? Hoe kunnen lokale besturen, wegbeheerders en andere opdrachtgevers zich vandaag oriënteren om openbare ruimten aan te leggen die de komende decennia ‘futureproof’ zijn? Welke tendensen en ontwikkelingen op vlak van publieke ruimte staan vandaag nog in de kinderschoenen, maar zullen in de komende tien, twintig, dertig jaar gemeengoed zijn?

U kunt zelf voorstellen indienen om het programma van het Congres Publieke Ruimte 2017 mee vorm te geven.

Infopunt Publieke Ruimte maakt samen met de congrespartners (Agentschap voor Natuur en Bos, Ruimte Vlaanderen, Vlaamse Milieumaatschappij, Aquafin, Departement LNE, Stad Mechelen en Febestral) uit alle inzendingen een keuze waarmee het congresprogramma wordt ingevuld. Alle inzenders ontvangen antwoord in de tweede helft van oktober 2016.

Indienen van bijdragen voor het Congres Publieke Ruimte 2017 is mogelijk tot 30 september 2016.