O’FEST / Een Hommage in marathonvorm

De volgende editie van het O’FEST, het Festival van het Tuinontwerp, zal plaats vinden in Apeldoorn van maandag 12 tot en met vrijdag 16 juni 2017

 


Voor het O’FEST worden deelnemers gezocht aan een Hommage Marathon. Mensen die gedurende vijftien minuten een eerbetoon willen brengen aan een ontwerper of een ontwerp dat ze kennen, of dat een grote indruk of invloed op ze heeft gehad. Een ontwerper die men bewondert, een ontwerp dat fascineert. Nationaal of internationaal, nog levend of reeds overleden, bekend of totaal onbekend.

Op donderdag 15 juni 2017 zal aan ieder die wil deelnemen de gelegenheid gegeven worden om gedurende vijftien minuten een persoonlijke Hommage te brengen ten overstaand van een aanwezig publiek. Men gaat figuurlijk op het zeepkistje staan en begint de luisteraars te overtuigen met goed gekozen argumenten of beelden en tekeningen. Geprojecteerd of ter plekke geschetst. Alles kan.

Start van deze Hommage Marathon wordt gegeven om 13u30 in het ACEC gebouw te Apeldoorn. Vanaf dan zullen in totaal 24 mensen de gelegenheid krijgen om hun enthousiasme uit te drukken over wat hun erg geïnspireerd heeft, misschien wel wat de aanleiding was dat ze gingen ontwerpen. Einde is voorzien tegen 21u30.

Indien je ook wilt meewerken en deze kans grijpen om op te treden en je favoriete ontwerp of ontwerper toe te lichten, reageer dan spontaan naar [email protected]. Vermeld daarbij naam en onderwerp van bewondering. Bevestiging volgt per omgaande.

www.ontwerpinstituut.nl