N° 4 van CG Concept is er. Ook op Agribex!

Deze week valt editie 4 2019 van CG Concept in de bus.

In deze editie besteden we opnieuw uitgebreid aandacht aan de jaarlijkse wedstrijden ‘De Vlaamse tuinaannemer 2019 – 2020′ en ‘De Waalse Tuinaannemer 2019‘, twee kwaliteitslabels door en voor de sector. Naast staaltjes van privétuinen, stellen we ook een aantal boeiende projecten van publiek groen en stadsontwikkeling voor. Zoals de  rots- en alpentuin ‘Het Bloemendal’ in Huizingen, ‘Jardin Doré’ in Antwerpen of het lineaire park Belle-Vue in Leuven.


We trekken ook naar het Kunstmuseum Den Haag voor een bijzondere tentoonstelling ‘Monet – Tuinen van verbeelding’.  Dit en veel meer lees je in deze editie.  BESTEL NU!

Bezoek je Agribex? Blader dan alvast CG Concept XTRA door. Dit aparte dossierkatern is integraal gewijd aan deze internationale beurs in Brussels Expo, waar alle grote merken van tuinmateriaal voor de professional zijn vertegenwoordigd. Ook CG Concept heeft hier een stand.  U vindt ons in de patio (P9). Samen met Isuzu en TwinTrailer  zetten we er een grootse lezerswedstrijd op touw, we delen er de ‘Agribex bijlage’ uit en we lanceren er de ‘Annual 2020’. Mis het niet!