© Michel Oprey & Beisterveld

Michel Oprey & Beisterveld, specialist in natuursteen en keramiek

Bij Michel Oprey & Beisterveld vindt u de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Aan hun assortiment worden voortdurend nieuwe producten toegevoegd, die ze ontdekten tijdens hun reizen door de hele wereld én waarvan de verdere ontwikkeling intensief wordt begeleid. Michel Oprey & Beisterveld voert het meest uitgebreide assortiment natuursteen en keramiek van de Benelux.


Laat u inspireren in de mooiste showrooms en showtuinen van de Benelux!

Nieuwe formaten en afwerkingen worden met zorg uitgekozen, passend bij de trends van het moment of juist met een tijdloos karakter. Michel Oprey & Beisterveld garandeert de exclusiviteit van zijn producten door de jarenlange relaties die het bedrijf met haar toeleveranciers onderhoudt.  De collectie wordt uitsluitend via de erkende vakhandel aangeboden. Toch vervullen ze in de markt een belangrijke adviesfunctie richting architecten, aannemers, projectontwikkelaars en overheidsinstanties, maar zeker ook richting particulieren.

Op twee locaties in Nederland vindt u een compleet overzicht van het beste wat er op op dit moment wereldwijd te verkrijgen is op het gebied van natuursteen en keramiek. Zowel in Limburg als in Utrecht kunt u terecht voor een passend advies.

Buiten bevinden zich totaal 6500 m² aan showtuinen waarin de materialen in grote vlakken zijn verwerkt, zodat de natuurlijke nuance volledig tot zijn recht komt. De showrooms en showtuinen zijn vrij toegankelijk voor particulieren en staan volledig ten dienste van de vakhandel.

  • Totaal 6.500 m² showroom indoor
  • Totaal 6.500 m² showtuinen outdoor
  • Locatie in Echt (Limburg, Nederland) en Vianen (Utrecht, Nederland)

Ceramaxx, de 3 cm keramische tegel van Michel Oprey & Beisterveld

De 3 cm keramische tegels van Ceramaxx zijn verkrijgbaar in de formaten 60 x 60 x 3 cm, 30 x 120 x 3 cm, 60 x 120 x 3 cm en 90 x 90 x 3 cm. Op het gebied van draagkracht heeft Ceramaxx nagenoeg geen concurrentie. Deze tegels zijn zó sterk dat ze zelfs ongebonden op een oprit kunnen worden toegepast. Ook plaatsing op tegeldragers is geen enkel probleem en compleet veilig.

Deze innovatie doet geen afbreuk aan de duurzaamheid en het gebruiksgemak van de welbekende 2 cm dikke keramische tegels. De designs zijn haast niet meer te onderscheiden van de originele materialen (natuursteen, beton, hout). Zo combineert keramiek het beste van 2 werelden. De gehele collectie van keramische tegels bestaat enkel uit gerectificeerde tegels die uiterst maatvast zijn.

Michel Oprey & Beisterveld stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de producten en besteedt veel zorg aan de ontwikkeling van exclusieve designs. In samenwerking met enkele gerenommeerde designstudio’s is er een hoogwaardige collectie samengesteld, waarin alle stijlgroepen aan bod komen. Of u nu van landelijk, klassiek of minimalistisch houdt, Ceramaxx heeft het allemaal!

>> Michel Oprey & Beisterveld