© MICHEL OPREY & BEISTERVELD

Michel Oprey & Beisterveld | Specialist in natuursteen en keramiek

Bij Michel Oprey & Beisterveld vind je de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Hieraan worden voortdurend producten toegevoegd die ontdekt zijn op reizen door de hele wereld en waarvan de verdere ontwikkeling intensief wordt begeleid. Michel Oprey & Beisterveld heeft het uitgebreidste assortiment natuursteen en keramiek van de Benelux.


Nieuwe formaten en afwerkingen worden met zorg uitgekozen, passend bij de trends van het moment of juist met een tijdloos karakter. De exclusiviteit van de producten wordt gegarandeerd door de jarenlange relaties die Michel Oprey & Beisterveld met haar toeleveranciers onderhoudt.

De collectie wordt uitsluitend via de erkende vakhandel aangeboden. Toch vervullen ze in de markt een belangrijke adviesfunctie richting architecten, aannemers, projectontwikkelaars en overheidsinstanties, maar zeker ook richting particulieren.

Laat je inspireren in de mooiste showrooms en showtuinen van de Benelux!

Op twee locaties in Nederland vind je een compleet overzicht van het beste wat er op het gebied van natuursteen en keramiek op dit moment in de wereld te verkrijgen is. Zowel op de locatie in Limburg als in Utrecht kan je terecht voor een passend advies.

Buiten bevinden zich in totaal 6 500 m² aan showtuinen waarin de materialen in grote vlakken zijn verwerkt, zodat de natuurlijke nuance volledig tot zijn recht komt. De showrooms en showtuinen zijn vrij toegankelijk voor particulieren en staan volledig in dienst van de vakhandel.

  • Totaal 6 500 m² showroom indoor
  • Totaal 6 500 m² showtuinen outdoor
  • Locatie in Echt en Vianen
Bij Michel Oprey & Beisterveld vind je de mooiste selectie natuursteen en keramiek.
© MICHEL OPREY & BEISTERVELD

Ceramaxx, de 3 cm keramische tegel van Michel Oprey & Beisterveld

De 3 cm keramische tegels van Ceramaxx zijn verkrijgbaar in de formaten 60x60x3, 30x120x3, 60x120x3 en 90x90x3. Op het gebied van draagkracht, heeft Ceramaxx nagenoeg geen concurrentie. Deze tegels zijn zó sterk, dat ze zelfs ongebonden op een oprit kunnen worden toegepast. Ook plaatsing op tegeldragers is geen enkel probleem en compleet veilig.

Deze innovatie doet geen afbreuk aan de goede eigenschappen van de welbekende 2 cm dikke keramische tegels. Daarbij moet je met name denken aan duurzaamheid en gebruiksgemak. De designs zijn haast niet meer te onderscheiden van de originele materialen (natuursteen, beton, hout). Zo combineert keramiek het beste van 2 werelden. De hele collectie van keramische tegels, bestaat enkel uit gerectificeerde tegels, die uiterst maatvast zijn.

Michel Oprey & Beisterveld stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de producten en er is er veel zorg besteed aan de ontwikkeling van exclusieve designs. In samenwerking met enkele gerenommeerde designstudio’s is er een hoogwaardige collectie samengesteld, waarin alle stijlgroepen aan bod komen. Of je nu van landelijk, klassiek of minimalistisch houdt, Ceramaxx heeft het allemaal!

www.mo-b.nl

Meer inspiratie voor verhardingen vind je in de CG Annual 2021.