Een project met een sublieme uitstraling: Quatuor Brussels ©Belurba

Maatwerk om van op te kijken: ‘urban furniture’ van Belurba

Het maatwerk maakt het interieur. En dat geldt evenzeer voor de buitenruimte. Van de ontwerpfase tot de complete productie, alsook afwerking en plaatsing. Van a tot z maken professionele toewijding en zin voor perfectie het verschil. In Limburg treffen we een specialist die van wanten weet.

“Al meer dan 20 jaar bedenken, ontwerpen en realiseren wij de meest uiteenlopende wensen binnen de wereld van urban furniture”, noteren we bij Belurba in Hamont-Achel. Van modern stadsmeubilair en robuuste buitenelementen tot sfeervolle omgevingscreaturen.


“Bij Belurba hebben we alles in huis om jouw buitenontwerp in het leven te roepen en dat mag je zeer letterlijk nemen. Onze teams zijn 100% inhouse, waardoor we het volledige proces van jouw ontwerp in handen kunnen nemen. Met designers, een eigen productieteam en monteurs. Elke stap binnen het ontwerp van jouw buitenruimte gebeurt intern: van idee tot afwerking.”

Maatwerk om van op te kijken: 'urban furniture' van Belurba
Quartier Bleu in Hasselt, nog een prestigieuze referentie voor Belurba ©Belurba

Makers met visie

Bij Belurba beland je niet bij pure handelaars, wél bij doorwinterde makers van hedendaags park- en straatmeubilair voor zowel openbare ruimtes als bedrijfsomgevingen. “Als bedenkers en creators van urban furniture binnen een volledig inhouse bedrijf, zijn wij in staat om topkwaliteit voor de buitenruimte te waarborgen.”

Van a tot z op maat

“De combinatie van een sterk standaardgamma en gedegen inhouse vakmanschap maakt dat we ieders verhaal moeiteloos vertalen naar een beleving op maat.” Van de eerste scratches op papier tot en met de gehele uitwerking en afwerking van jouw project: Belurba brengt ruimtelijke ideeën tot leven in de vorm van doordachte ontwerpen.

“Met oog voor esthetiek, veiligheid en gebruiksgemak realiseren we samen passende maatwerkverhalen.”


Hoogstaand vakmanschap

Binnen Belurba heerst echt vakmanschap. Al het metaalwerk, zowel als de houtbewerking gebeurt in eigen atelier: verzagen, boren, lassen etc. “Om vervolgens jouw ontwerp te realiseren, gaan we dan zelf aan de slag. Dit doen we met hoogwaardige en duurzame materialen die in hoge mate resistent zijn tegen onder andere wind en regen.”

Veel van de producten zijn daarbij FSC- of PEFC-gecertificeerd en ook het begrip ‘cradle to cradle’ is Belurba niet onbekend. “Met onze eigen metaalbewerkers
en monteurs streven we altijd naar een kwalitatief eindproduct.”

Van de ontwerpfase tot de complete productie, alsook afwerking en plaatsing. Van a tot z maken professionele toewijding en zin voor perfectie het verschil. In Limburg treffen we een specialist die van wanten weet: Belurba.
©Belurba

Finishing touch

Ook de volledige afwerking door middel van stralen, metalliseren, poederlakken en assemblage gebeurt intern. Zo houdt Belurba volledige controle op het eindresultaat en daarmee wordt een perfecte kwaliteit gegarandeerd.

Naast het ontwerpen, maken en afwerken is het ook mogelijk om de plaatsing te faciliteren door Belurba. “Met onze eigen monteurs monteren we jouw realisatie op de gewenste locatie. Voor grotere projecten werken we nauw samen met andere partijen om de plaatsing zo soepel en zorgeloos mogelijk te laten verlopen.”

Belurba rijgt de adembenemende referenties aan elkaar. Neem eens een kijkje op de website en ontdek het brede aanbod. “Vanuit onze kenmerkende werkwijze en mentaliteit hebben we al tal van mooie producten en projecten mogen realiseren, en er zullen er beslist nog veel volgen.”

www.belurba.com