Licht uit, spotlicht aan

Modular_Julien_Round_Foot_1xLED_Warm_white_GE_Khaki__details_op_wit_01_1365417349(1)In elke tuin is er wel iets dat in de spotlight mag staan. Julien is een veelzijdige armatuur met knap design, kwijt zich voortreffelijk van zijn taak. Zijn looks kreeg Julien van thuis uit mee: de lamp is een typisch Modulararmatuur met architecturale charme. En aangezien hij beschikbaar is in zowel een ronde als een vierkante versie, past hij in elke tuin. Van Julien zijn er verschillende modellen op de markt. Dankzij de grondpin en de drie meter kabel kun je hem op zowel zachte als harde ondergronden gebruiken. Julien Foot is een versie met een voetplaat bij. Die kun je makkelijk aan de muur monteren, maar de armatuur past ook op een harde ondergrond. Zo kun je Julien Foot als aanstraler gebruiken, bijvoorbeeld voor een gevel. Kleur: zwarte structuur of kaki.

Geschikt als: buitenarmatuur (IP 54). Julien met grondpin is geschikt voor een zachte ondergrond, Julien Foot met vaste voetplaat is bedoeld voor aan de muur of op harde grond.


Lichtbron: led < 350 lm, warm wit 2.700 K. Medium straalhoek 40 °. Gear geïntegreerd in voetplaat bij Julien Foot (GI), extern bij Julien (GE). Versies: Beschikbaar als Julien met grondpin en drie meter kabel of als Julien Foot met voetplaat. Beide versies zijn beschikbaar met rond (Julien Round) of vierkant (Julien Square) design. Inclinatie van 120 °;

Julien kan 360 ° roteren.

>>> supermodular.com