Kärcher lanceert accu onkruidverwijderaar WRE 18-55

Met de accu onkruidverwijderaar WRE 18-55 van Kärcher wordt het verwijderen van mos en onkruid van harde oppervlakken kinderspel, terwijl rug en knieën gespaard blijven.

De nylon borstelstrip met krachtige borstelharen op de kop van deze gloednieuwe machine zorgt voor een nauwkeurige verwijdering van het onkruid. De WRE 18-55 wordt aangedreven door een krachtige 18 V-batterij van het Kärcher batterijplatform. Mos en ander onkruid worden aan het oppervlak afgesneden door een draaibeweging van zodra de machine eroverheen wordt gehouden. Door de zwenkbare reinigingskop kunnen de hoeken individueel aangepast worden zodat ze geschikt zijn voor verschillende schoonmaaksituaties.


Bij slijtage kan de borstelstrip van de WRE 18-55 snel en zonder gereedschap worden verwijderd en vervangen. Dankzij een speciaal vergrendelingsmechanisme is de plaatsing, voordat de machine opnieuw wordt opgestart, erg eenvoudig.

Met zijn telescopische aluminium handgreep, die in drie verschillende posities kan worden gedraaid, kan de WRE 18-55 worden aangepast aan verschillende gebruikershoogtes en reinigingsposities. Zo worden comfortabel rechtop werken en verhoogde reinigingsprestaties gegarandeerd.

Kärcher Battery Universe

De ‘Kärcher Battery Universe’ omvat twee batterijplatformen met een continu groeiend aantal machines, variërend van de hogedrukreiniger over de bladblazer tot de multifunctionele stofzuiger. Zowel de compacte 18 V-batterijen als de krachtige 36 V-batterijen zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten om een breed toepassingsgebied mogelijk te maken. De behuizing van de batterijen is uiterst schokbestendig en beschermd tegen stof en spatwater volgens beschermingsklasse IPX5. Dankzij efficiënt temperatuurbeheer leveren de batterijen ook optimale prestaties bij intensieve toepassingen. Intelligente celbewaking beschermt tegen overbelasting, oververhitting en diepe ontlading. Als een machine langere tijd niet wordt gebruikt, zorgt de processorgestuurde, automatische opslagmodus van de Battery Power-batterij voor een lange levensduur van de cellen.

www.kaercher.com