Het pruning@height assortiment van Bahco

Het nieuwe Bahco Pruning@Height range biedt 100% flexibiliteit over het gehele assortiment stelen, opzet-snoeizagen, snoeischaren, haken en accessoires voor gemakkelijker en veiliger snoeien boven de grond. Of u nu wilt knippen, snoeien of zagen, de modulaire steel biedt u de mogelijkheid om uw zaag te verwisselen voor snoeischaren of een haak.

De zagen zijn beschikbaar in fijn, medium en grove vertanding met een lengte varierend van 330 tot 450 mm. Compleet met de uiterst efficiënte Japanse vertanding, waardoor u gladder en soepeler zaagt dan ooit te voren. De snoeischaren worden geleverd met grote of middelgrote snijkoppen, de haak kunt u gebruiken voor het naar beneden trekken van vastzittende takken, dood hout te breken of touwen omhoog in de bomen te geleiden.


De langere steel is perfect voor het snoeien door tuinaannemers, terwijl de kortere telescopische steel een optie is voor boomchirurgen of boomverzorgers die gespecialiseerd zijn in boomonderhoud. Beide stelen hebben een versterkte einddop, een zachte PVC-grip voor antisliphandgreep, goed uitgebalanceerd, lichtgewicht aluminium en adapters voor het snel losmaken of monteren van Opzet-snoeizagen of snoeischaren. De telescopische optie heeft ook een DROPS gecertificeerde ophangopening om de steel met een karabijnhaak te verbinden.

www.bahco.com