Greentraders / Samensmelting van 2 toonaangevende Belgische boomkwekerijen [VIDEO]

ADM Greentraders bvba, kent zijn oorsprong in de samensmelting van 2 gekende Belgische familiale handels- en boomkwekerijen.  Enerzijds Anrob nv te Zele, in 1990 opgericht door familie De Vlieger en anderzijds bvba De Martelaer te Zelzate, in 1988 opgericht door familie De Martelaer.

Beide families delen dezelfde groene visie en passie: het afleveren van een kwalitatief eindproduct met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dat heeft geleid tot versmelting van hun activiteiten.


Gesprekken tot nauwere samenwerking resulteerden begin 2018 tot de versmelting van beide bedrijven. Om dit samenwerkingsverband in de verf te zetten ontstond op 1 juli 2018 de nieuwe gezamenlijke handelsnaam “GREENTRADERS by Anrob – De Martelaer”.

De 2 productielocaties gelegen te Zele en Zelzate zijn samen goed voor een totale oppervlakte van 50 ha, waarop met passie en jarenlange ervaring een groot sortiment van 2 tot 4 maal verplante laan-, park- en sierbomen worden opgekweekt. De hoge kwaliteitsnormen van onze kwekerijen trekken wij eveneens door in onze handelsactiviteiten. Bij deze handelsactiviteiten staan een correcte persoonlijke begeleiding en het aanbieden van een groot planten- en tuinbouwmaterialen assortiment centraal om u – openbare dienst, groenaannemer, tuinaannemer, plantencentrum – binnen heel Europa een totaaloplossing aan te reik- en bij het realiseren van uw beoogde doelen en projecten.

Een team van gemotiveerde personeelsleden zet zich dagdagelijks met behulp van de modernste technieken in om van GREENTRADERS een gevestigde waarde te maken betreffende het aanbieden van kwalitatieve groenproducten waarbij service en respect voor duurzaamheid en milieu centraal staan.