© Gravelart

Gravelart: Verharding in quadrat

Gravelart is expert in tuin, park, vijver en sierbeton. Hun doordacht productaanbod is samengesteld met respect voor de natuur. Vandaag biedt Gravelart een brede waaier van producten aan voor tuinen en parken, van grind tot bodemverbeteraars, vijvermateriaal, meststoffen en zo veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om van een buitenruimte de perfecte tuin op maat te maken.


Waterdoorlaatbaarheid

In tijden waarin ecologie en waterdoorlaatbaarheid hand in hand moeten gaan, is het verharden van buitenruimtes een heuse uitdaging geworden. Quadrat vloerplaten komen perfect tot hun recht in combinatie met andere materialen zodat je naar een waterdoorlatend geheel kan werken. De Quadrat wordt geplaatst op een laagje zand, bovenop een draagkrachtige ondergrond. Van zodra je een voeg van 3 mm of meer tussen elke plaat voorziet, is de waterdoorlaatbaarheid gegarandeerd. Dit in combinatie met een siergrind, zoals Balmoral uit onze Exclusive range, en je oprit of terras krijgt een moderne en strakke look.

Iconisch design, robuust beton

Quadrat onderscheidt zich door de graad van afwerking. De vloerplaten zijn 12cm dik, gewapend en gemaakt uit zelfverdichtende beton. Door de perfect rechte afwerking en de vormvastheid, kunnen ze gemakkelijk en vlot geplaatst worden. De afwerking is perfect vlak in een tijdloos grijze kleur. Er zijn verschillende formaten beschikbaar, van 1×1 meter tot een ongezien groot formaat van 3×2 meter.

Met andere woorden de Quadrat vloerplaten complimenteren zowel architectuur als groen en passen perfect als oprit, terras of trap. De Quadrat vloerplaten worden in eigen beheer gemaakt. De snelheid van levering en de Quadrat stempel aan de zijkant van elke tegel gelden als kwaliteitsgarantie.

Meer info?

Contacteer Gravelart: +32 50 241 040 of [email protected]

www.gravelart.be