Dien een project in voor de 1.2.Tree Award

Voor de derde keer wordt tijdens Green op 25-26-27 september in Flanders Expo Gent de 1.2.Tree Award uitgereikt. Met deze award willen de VVOG (Vereniging voor Openbaar Groen) & Green het mooiste boomproject bekronen en de symbiose tussen tuinaannemers, -architecten en boomkwekers in de kijker zetten.

Succesvolle en duurzaam ontwikkelde tuin- en parkprojecten kunnen enkel ontstaan door een professionele aanpak, zowel bij de conceptfase door de tuinarchitect, als bij de realisatie en uitvoering door de tuinaannemer maar ook door de stielkennis van de boomkwekerij die de leverancier is van unieke bomen. En het zijn deze projecten die we met de 1.2.Tree Award in de bloemetjes willen zetten.


Dien ten laatste op vrijdagavond 6 juli uw kandidatuur in.

Meer info vindt u hier.Dien ten laatste op vrijdagavond 6 juli uw kandidatuur in.

Succesvolle en duurzaam ontwikkelde tuin- en parkprojecten kunnen enkel ontstaan door een professionele aanpak, zowel bij de conceptfase door de tuinarchitect, als bij de realisatie en uitvoering door de tuinaannemer maar ook door de stielkennis van de boomkwekerij die de leverancier is van unieke bomen. En het zijn deze projecten die we met de 1.2.Tree Award in de bloemetjes willen zetten. Dien ten laatste op vrijdagavond 6 juli uw kandidatuur in.