Beroepsfederatie BFG-FBEP Limburg (VBTL) organiseert ook dit jaar de “Beste Limburgse Tuinaannemer”

Voorzitter BFG-FBEP Limburg (VBTL), Wilfried Van Looy meldt dat elke Limburgse tuinaannemer die fulltime met tuinaanleg bezig is, kan deelnemen met een eigen gerealiseerd tuinproject aan de wedstrijd ‘De Beste Limburgse Tuinaannemer’.

“BFG-FBEP Limburg (VBTL) wil met de wedstrijd de Limburgse groensector meer in de picture brengen. We leggen de nadruk op ‘Veilige vakantie in eigen tuin'”, zegt Wilfried Van Looy, bezieler van het initiatief. “BFG-FBEP Limburg ondersteunt de professionele tuinaannemers binnen de regio Limburg. Het doel is om de groensector in de picture te plaatsen met een positieve impuls. Vakantie in eigen streek is zoveel leuker met een mooie verzorgde tuin en is absoluut gezonder en veiliger. Daarom organiseren we ook dit jaar de wedstrijd ‘Limburgse tuinaannemer van het jaar’.


De focus van de jury ligt op de technische realisatie. BFG-FBEP Limburg wil hierbij het Limburgs vakmanschap van de tuinaannemers erkennen en onderstrepen. De jaarlijkse prijsuitreiking is gepland in de maand november.

“Met deze wedstrijd bieden we u als tuinaannemer de kans om uw werk in beeld te brengen. Naast de medaille-uitreiking verschijnt er ook een degelijk glossy magazine waarin de winnende projecten ruim worden voorgesteld. Dit magazine wordt in een grote oplage verdeeld in Limburg. De wedstrijd kan ook rekenen op heel wat mediabelangstelling. Via diverse promotiekanalen en social media wordt uw werk en uw bedrijf in de picture gebracht. Een prima gratis promotie, niet enkel voor het vak van tuinaannemer, maar ook voor u en uw bedrijf! Deelnemen is immers kosteloos.”

De wedstrijd verloopt over 3 categorieën:

• tuinen < 250 m²,
• tuinen van 250 tot 1000 m² en
• tuinen van> 1000 m².

Elke professionele tuinaannemer kan één van zijn/haar projecten indienen. Stuur een mailtje naar [email protected] en u ontvangt per kerende het inschrijvingsdocument en het wedstrijdreglement. Uiterste inschrijfdatum is 1 juli 2021.

INFO

• Wilfried Van Looy, voorzitter VBTL

0475/931281 –  [email protected]

• Michel Piette, Secretaris VBTL & Personeelsadviseur Solut

0468/214454 – [email protected]