Batibouw / De residentiële omheiningen van Betafence

Op Batibouw presenteert Betafence enkele recente ontwikkelingen : HoriZen voor meer privacy, CreaZen voor een natuurlijke en creatieve toets, de geluiddempende Gabion Stonewall, Zenturo Super voor een variabele gevulde wand en de Egidia draaipoort.

HoriZen
Een uitgebreid assortiment privacy systemen met quasi eindeloze toepassingsmogelijkheden, dat is HoriZen®. Beschikbaar in vier esthetische afwerkingen (Composiet, Alu, Glas en Laminaat), met diverse trendy designs en in een waaier van hedendaagse kleuren. Tal van decoratieve accessoires en slimme features maken het plaatje compleet.
De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen, vervolledigd met specifieke paaltypes (zilver of antraciet) en draaipoorten (enkel en dubbel).


Het resultaat is een gepersonaliseerde omheining voor elke locatie waar privacy een essentiële bekommernis is.

 

CreaZen
Een opvallende paneelafrastering met kriskras door elkaar lopende natuurlijke lijnen: ontdek CreaZen. Deze decoratieve residentiële omheining is niet zomaar een spijlenhekwerk, maar een systeem dat spijlenpanelen combineert met de standaard Bekafix-paal en verschillende compatibele draaipoorten met dezelfde invulling.

Vierkante verticale spijlen in standaard antraciet (andere RAL-kleuren mogelijk) zijn speels aan de horizontale spijlen gelast en toch is de esthetiek evenwichtig en strak. CreaZen sluit dan ook perfect aan bij de hedendaagse trend van terug naar de natuur zonder op enig moment in te boeten aan kwaliteit.

 

Gabion Stonewall
Op zoek naar rust in de tuin? Gabion Stonewall is een doeltreffende, individuele geluiddempende oplossing rondom huis en tuin. Testen in een erkend labo, volgens de ISO norm 10140_2 hebben bewezen dat de wand het directe geluid halveert (wanddikte: 30 cm, vulling: lavastenen).

Andere troeven:

• mooi, stevig design
• snelle, makkelijke montage en installatie
• geïntegreerd paalconcept
• lange levensduur door Zincalu® coating

 

Zenturo Super
Het Zenturo® Super paneel heeft smalle mazen en is ideaal voor een grote variatie, ook kleinere vullingen bij gebruik als gevulde wand. Het draadpaneel is gelast uit ronde, verzinkte draden, afgewerkt met een stevige polyester coating. Extra sterk wordt het paneel dankzij de dubbele, alternerende horizontale draden. Je kan kiezen één van de vijf hoogtes (tussen 1 en 2 meter) in metallic antracietgrijs.

Speciaal voor installatie van de Zenturo® Super panelen als gevulde wand is er het Zenturo® paalsysteem met metalen spinklemmen. Afstandhouders voorkomen dat de panelen mettertijd door het gewicht van de vulling bol gaan staan.

 

Egidia
Speciaal ontwikkeld voor eenvoudige plaatsing en voor mogelijke combinatie met meerdere paneelsystemen of tuindraad, is er de multifunctionele Egidia® draaipoort.
Verkrijgbaar in groen (RAL 6005) en antraciet (RAL 7016), springen vier belangrijke troeven in het oog:

• universele opening: zowel links als rechts openend, zowel naar binnen als naar buiten
• snelle plaatsing
• 4 mogelijke poorttypes met 4 verschillende invullingen (SQ20 met gelaste spijlen, 3D met gelast invulpaneel, 2D met gelast invulpaneel, M50 met gelast gaas)
• universele poortvleugels voor enkele en dubbele draaipoorten
Nieuw op Batibouw is de vooraf gemonteerde Egidia M50: enkele draaipoorten met een breedte van 1,20 meter en hoogtes van 1 tot 2 meter. De vleugel is vooraf gemonteerd aan de scharnierpaal met de scharnieren. De slotaanslag is gemonteerd aan de aanslagpaal, terwijl slot en cilinder in het kader gemonteerd zijn. Enkel de krukken blijven nog te monteren.

www.betafence.be