Bahco lanceert nieuwe accu-aangedreven snoeischaren

Het Zweedse Bahco heeft een set nieuwe accu-aangedreven snoeischaren ontworpen. Van licht snoeien tot zeer intensief knippen en van zacht hout tot snoeiharde takken; onze scharen weten er wel raad mee.

Met de kracht van onze door lition-batterijen aangedreven snoeischaren BCL23 en BCL24 kunt u een hele werkdag zonder onderbreking efficiënt snoeien. Met hun maximale werktijd, in combinatie met hun uitstekende snoeiprestaties, voldoen de nieuwe snoeischaren zelfs tijdens intensief snoeiwerk aan de behoeften van de klant en maken ze van zwaar snoeiwerk licht werk.


Het compacte en lichte ontwerp van de snoerloze snoeischaren BCL20IB en BCL25IB biedt een hoge mate van comfort en bewegingsvrijheid en stelt de gebruiker in staat te profiteren van pure snoeivrijheid tijdens het snoeien. Dit vermindert de stress en helpt om de taak met vertrouwen uit te voeren. Bovendien kan de BCL25IB snoeischaar aan een telescoopstang worden bevestigd voor veilig en gemakkelijk snoeien op hoogtes tot 4,3 meter.

bahco.com