ABAX / Wilt u meer bijhouden dan de groenvoorziening van uw klant?

Met de oplossingen van ABAX kunt u de voortgang bij uw klanten goed volgen door het noodzakelijk overzicht te hebben over de inzet van voertuigen, machines en het gereedschap. Bij ABAX willen we dat u tijd bespaart, middelen maximaliseert en uw werk gemakkelijker wordt gemaakt.

1. Laat technologie het werk voor u doen


Het runnen van een winstgevend bedrijf betekent dat u tegelijkertijd de juiste apparatuur, materialen en mensen op de werkplek bij elkaar moet hebben, en de logistiek om dit te realiseren is tijdrovend. Een telematica-oplossing die zowel voertuigen, machines als gereedschappen omvat geeft u het noodzakelijke inzicht dat nodig is voor een optimale planning.

Door gegevens van alle assets te consolideren in één enkele interface, is het niet alleen optimaal en efficiënt in tijd. Ook verbanden tussen locatie, inzet en onderhoud zijn makkelijker te vinden.

2. Niet alleen voertuigen, ook machines en gereedschap

Er zijn andere soorten activa die technisch gezien geen deel uitmaken van een vloot, maar die ook cruciaal zijn voor projecten. Denk hierbij aan graafbakken, elektrisch gereedschap, generatoren of pompen. Als dergelijke activa op een onbekende plaats wordt achtergelaten of elders dan verwacht ingezet worden, kan dit uw projecten vertragen. Afhankelijk van de grootte zijn er verschillende oplossingen beschikbaar, zoals trackers met een lange batterijduur of een kleine tracker op basis van Bluetooth. De telematica oplossing is economisch afgestemd op de waarde van het asset dat u wilt volgen, dat spreek voor zich.

3. Bedrijfsmiddelen in één uniform platform

Wilt u geen gedoe meer om tussen programma’s te moeten wisselen met meerdere accountnamen en wachtwoorden? Merk neutrale platforms zoals dat van ABAX met Smart Connect worden ingezet als aanvulling op de diepgaande data van de fabrikant.

Voor klanten met STIHL Connected is het al mogelijk om machine gegevens op afstand te zien en wordt beheer eenvoudig en efficiënt. Door nu deze dienst te combineren met de diensten van ABAX weten deze STIHL klanten ook nog van moment tot moment waar met welke machine gewerkt wordt of wie ermee onderweg is.

De unieke oplossing zorgt ervoor dat u als Groen professional alle informatie over bedrijfsmiddelen bij de hand hebt én instaat bent optimaal uw werk en onderhoud te plannen, te voorkomen dat u gereedschap kwijtraakt en de juiste (investerings) beslissing te nemen.

4. Inzicht wordt makkelijker en vooral betaalbaar

Laat medewerkers geen tijd verliezen in het uitzoeken van wie, wat, waar heeft. Of het nu gaat om gereedschap of wie met welk voertuig op locatie is. Rondbellen naar collega’s is niet meer nodig en zo wordt er kostbare tijd bespaard.

Data gedreven beslissingen met ondersteuning van telematica is niet nieuw meer echter de praktijk wordt steeds eenvoudiger en betaalbaarder.

Lees meer over de oplossing op de website van ABAX.