Meesters in de Tuin TV [VIDEO]

Meesters in de tuin is hét enige platform met jaarlijks event met inspiratie en kennis van Meesters voor Meesters in de Tuin. Omdat het event in 2020 niet kon doorgaan, lanceert Meesters in de Tuin ‘Meesters in de Tuin TV’

 


Meesters in de Tuin is een exclusief zakelijke netwerk binnen de tuinbranche. Naast het jaarlijks event verzorgen de ruim 50 partners v365 dagen per jaar inspiratie en kennis via een eigen profielpagina, een maandelijkse nieuwsbrief en actueel nieuws op meestersindetuin.nl.

Meesters in de Tuin TV

Op 11 december startten de opnames van Meesters in de Tuin TV. Met een 8-koppige regie, 4 camera’s en een volledig in groen gehulde studio zullen inspirerende en kennis gerelateerde onderwerpen worden besproken: productinnovaties voor 2021 uit, bespreken uitgevoerde projecten in 2020 en kijken wat dieper naar de identiteit en mogelijkheden van diverse toeleveranciers (partners).

Er zullen tenminste 10 video’s van circa 30 minuten worden opgenomen welke verspreid vanaf januari uitgezonden zullen worden via het eigen kanaal op Youtube. Op dit kanaal zijn nu al diverse video’s te bekijken waaronder de aftermovies van afgelopen edities van het Meesters in de Tuin event en video podcasts met onder andere In-Lite LAB en Luxcom.

Deelnemers aan Meesters in de Tuin TV 2020 zijn:
Trivium Meesters in Steen (Verharding)

Boomkwekerij Ebben (Boomkwekerij)

Starline (Zwembaden)

IN-LITE LAB (Verlichting)

Renson (Overkappingen en buitenleven)

Romfix (Onderbouw, drainage)

Hans Gorter fotografie (Fotografie)

Ecostyle (toebehoren bodem & plant)

DJS Hekwerken (Hekwerken en toegangstechniek)

Mascot workwear (Bedrijfskleding)