Ervaar zelf de STIHL kracht op de STIHL Testdag!

Op 1 april 2023 vindt de eerste internationale editie van de STIHL Testdag plaats. Maar liefst 205 STIHL dealers, verspreid over heel de BENELUX, stellen talrijke demomachines ter beschikking om klanten zelf te laten testen welke machine het beste bij hun noden past.

STIHL is synoniem voor superieure kwaliteit, kracht en innovatie. De STIHL Testdag gaat misschien wel door op 1 april, maar de voordelen van STIHL machines zijn geen grap! Het ruime assortiment bevat voor elk wat wils: van kettingzagen en grasmaaiers tot hakselaars en combisystemen. Keuzestress? Breng op 1 april een bezoek aan een deelnemende STIHL dealer in je buurt en test de STIHL power! ​ Zo ervaar je zelf welke machine het beste bij jou past om jouw tuin in een handomdraai lenteklaar te maken.


Op de STIHL Testdag ontdek je het assortiment in een ontspannen sfeer: je kan zoveel machines testen als je wil zonder aankoopverplichting. Je STIHL dealer maakt jou wegwijs in het aanbod en helpt je om knopen door te hakken, zagen of snijden. Bovendien geniet je momenteel van aantrekkelijke lentepromoties.

Benieuwd welke STIHL dealers in jouw buurt deelnemen aan de testdag? Je vindt ze op stihl.be/testdag of stihl.nl/testdag.