DCM verdeelt Birchmeier producten in Benelux

DCM, of De Ceuster Meststoffen, in Grobbendonk zal voortaan de verdeling in de Benelux op zich nemen van de producten en onderdelen van het Zwitserse Birchmeier. DCM zal ook de dienst naverkoop en marketingondersteuning in de Benelux verzorgen. Beide bedrijven hebben daarover een overeenkomst gesloten.

Birchmeier produceert onder meer spuit-, schuim-, doseer- en strooiapparatuur en een bijpassend assortiment accessoires voor vrijwel alle toepassingen.


De Ceuster Meststoffen NV (DCM) is onderdeel van familiebedrijf Group De Ceuster en heeft meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van organische meststoffen. In de loop der jaren is het gamma nog uitgebreid met potgronden, bodemverbeteraars, afdekmaterialen, graszaden en oplossingen voor de preventie en/of behandeling van plantenziekten. DCM zet sterk in op onderzoek, waarbij het eigen Research & Developmentteam samenwerkt met diverse partners uit de academische wereld en onderzoekscentra. DCM heeft filialen in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk.