Rosa ‘Lupo’, Buddleja ‘White Chip’, Nepeta ‘Six hills Giant’ en Spiraea japonica ‘Genpei’

Darthuizer / 4 Seizoenen Kleur & Fleur

Boomkwekerij Darthuizer uit Leersum introduceert ‘Fleur & Kleur’, een nieuw groenconcept dat jaarrond voor een fleurige en kleurrijke uitstraling zorgt van de openbare ruimte, bedrijfstuin of park. Fleur en Kleur is naar eigen wens samen te stellen en biedt volledige ontzorging van aanleg en onderhoud tot het beheer. De juiste toepassing van zowel vaste planten als sierheesters met daarbij een optimale grondbewerking maakt dit totaalconcept uniek.

Het groenconcept bestaat uit een combinatie van vaste planten en heesters, maar is tevens uit te breiden met bijvoorbeeld bloembollen of éénjarigen. De beplanting wordt op basis van de wensen van de opdrachtgever en locatieomstandigheden op maat gemaakt. Darthuizer is verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud (1 tot 5 jaar). De (standaard) grondverbetering bij aanleg zorgt voor een optimale start en gaat onkruidvorming tegen. Darthuizer geeft garantie bij onverhoopt inboeten.


Hydrangea paniculata, Hosta en Allium
Hydrangea paniculata, Hosta en Allium

Arnoud Oortwijn van Darthuizer: “De slimme combinatie van sierheesters en vaste planten zorgt jaarrond voor visueel aantrekkelijke percelen en daarnaast ook nog eens voor biodiversiteit dankzij de keuze van bij- en vlindervriendelijke planten. Ons Kleur & Fleur-concept geeft ook uitstekende mogelijkheden voor burgerparticipatie.”

www.darthuizer.nl