Green 2022 (25 tem 27/9)

Groei mee met een bloeiende sector

De groensector groeit en bloeit. Daar draagt u alle dagen een steentje aan bij, waarvoor dank. Maar kijkt u al naar (de uitdagingen van) morgen? Laten we dat samen doen, tijdens Green. Kwestie van netwerken, kennis vergaren en duurzame business doen. Ook uw succesverhaal begint hier.

Van levend groen tot tuinaanleg

Green is allround voor de groenprofessional. U vindt er een ruim aanbod aan bezoekers gaande van tuinaannemers tot overheidsgroendiensten en van tuin- en landschapsarchitecten tot retailers. Iedereen vindt z’n weg naar de enige Belgische vakbeurs voor tuin- en parkaanleg. Wees erbij!

Focus op groene innovatie

Aan nieuwe initiatieven geen gebrek. Green staat garant voor trends en innovaties die uw bedrijf klaarstomen voor de toekomst. Zowel de private als de publieke groensector krijgt volop aandacht.
Met initiatieven zoals de 1 2 Tree award en Green Idea worden innovatieve ideeën en projecten extra in de bloemetjes gezet.

Open Spaces

Vakbeurs voor inrichting van open(bare) ruimte

Naast Green vindt op dinsdag 27 september Open Spaces plaats. Hier komen openbare besturen, attractieparken en verblijfsaccomodaties samen om hun open ruimte in te richten.


Partners Green! beursspecial

[adrotate group=”22″]Meer info? Neem een kijkje op www.green-expo.be